Budincă de ciocolată
Rețeta pe care ți-o propunem astăzi este o budincă de ciocolată, simplă și delicioasă, un desert excelent cu care vei cuceri instant musafirii.
Ingrediente:
- Praf de budincă de ciocolată
- 500 ml lapte
- 2-3 linguri de zahăr
Mod de preparare:
- Conținutul plicului de pudding se amestecă cu 2-3 linguri de zahăr și cu 4 linguri de lapte.
- Restul de lapte se pune la fiert.
- Laptele fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat.
- Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor până la legarea compoziție.
- Budinca fierbinte se toarnă în cupe desert și se lasă să se răcească timp de 2 ore.
Savurează cu plăcere!
Te-ar mai putea interesa
580 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Covoras silicon microforat pentru coacere 585 x 385 mm Pavoni
Adaugă în coș
5 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Suport pentur tort dreptunghi auriu 52045I MOD
Adaugă în coș
25 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Amidon din porumb Amizea 250g, Molino Chiavazza
Adaugă în coș
25%
342 256.5 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Ciocan pentru fragezirea carnii Robusto, WESTMARK
Adaugă în coș