Budincă de ciocolată
Rețeta pe care ți-o propunem astăzi este o budincă de ciocolată, simplă și delicioasă, un desert excelent cu care vei cuceri instant musafirii.
Ingrediente:
- Praf de budincă de ciocolată
- 500 ml lapte
- 2-3 linguri de zahăr
Mod de preparare:
- Conținutul plicului de pudding se amestecă cu 2-3 linguri de zahăr și cu 4 linguri de lapte.
- Restul de lapte se pune la fiert.
- Laptele fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat.
- Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor până la legarea compoziție.
- Budinca fierbinte se toarnă în cupe desert și se lasă să se răcească timp de 2 ore.
Savurează cu plăcere!
Te-ar mai putea interesa
369 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Forma de silicon Covoraș pentru pepinieră AM0400 AM
Adaugă în coș
40%
126 75.6 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Platou rotund alb d 25,4 cm H 2,9 cm 62764_LAC
Adaugă în coș
369.45 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Cutit profesional galben, Chef´s Knife, lungime 25cm, Arcos
Adaugă în coș
70 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Instrument p/u modelare RIBBON/SMILE 9260237 DER
Adaugă în coș
270 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Forma silicon semisfere 175x300 mm, Ø3.4xh1.6cm, 24 cavitati Pavoni
Adaugă în coș